Burak Yılmaz Beşiktaş - : Kamuoyunun bilgisine duyurulur. burak yılmaz'dan ilk açıklama geldi.

Burak Yılmaz Beşiktaş - : Kamuoyunun bilgisine duyurulur. burak yılmaz'dan ilk açıklama geldi.. Burak yılmaz siyah beyazlı ekiple anlaşma sağladı. Trtspor'a konuşan burak yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde: Beşiktaş, burak'ın bonservisi için trabzonspor'a 1 milyon euro bonservis bedeli . Bu doğrultuda ise adı galatasaray ve fenerbahçe ile de anılan hatta sarı lacivertlilerle görüşme yaptığı öğrenilen burak yılmaz transferi bitirildi. Trabzonspor, golcü ouncuyla ilgili ilk resmi açıklamayı kap'a yaptı.

Burak beşiktaş'a giderse beşiktaş şampiyonluk olur. Spor toto süper lig'in 29. Beşiktaş'taki 10 maçta toplam 823 dakika görev alan burak yılmaz, 102,8 dakikada bir gole katkı yaptı. Burak yılmaz ile anlaşma sağlandı mı? Beşiktaş yönetimi bu teklifi kabul ederse burak 6 milyon tl karşılığında bonservisini alacak.

Burak Yılmaz'dan Beşiktaş'a veda mesajı
Burak Yılmaz'dan Beşiktaş'a veda mesajı from i.superhaber.tv
Tecrübeli futbolcunun beşiktaş ile 2 yıllık daha sözleşmesi var. Beşiktaş'ta dün transfer konusunda hareketli saatler yaşandı. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Haftasında sivasspor, evinde beşiktaş'ı konuk etti. Trabzonspor'un, burak yılmaz'ın beşiktaş'a transferi için yaptığı kap açıklaması şu şekilde Burak beşiktaş'a giderse beşiktaş şampiyonluk olur. Burak, beşiktaş formasıyla son golünü 2007 yılında trabzonspor deplasmanında atmıştı. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir.

Beşiktaş'ta şu ana dek 766 dakika süre alan güven, 153,2 dakikada bir gol buldu.

Haftasında sivasspor, evinde beşiktaş'ı konuk etti. Beşiktaş, trabzonspor'a burak yılmaz için 8 milyon 429 bin 708 tl ödeyecek. Burak, beşiktaş formasıyla son golünü 2007 yılında trabzonspor deplasmanında atmıştı. Burak yılmaz'ın beşiktaş ile 2 yıllık daha sözleşmesi var. Burak beşiktaş'a giderse beşiktaş şampiyonluk olur. Spor toto süper lig'in 29. Bjk transfer haberleri aramalarında günün öne çıkan gelişmesi burak yılmaz iddiası oldu. Beşiktaş yönetimi bu teklifi kabul ederse burak 6 milyon tl karşılığında bonservisini alacak. Beşiktaş'taki 10 maçta toplam 823 dakika görev alan burak yılmaz, 102,8 dakikada bir gole katkı yaptı. Milli futbolcu alacaklarının yarısı karşılığında bonservisini talep etti. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Burak yılmaz, beşiktaş formasıyla süper lig'de 4 bin 130 gün sonra golle tanıştı. Beşiktaş, burak yılmaz transferini bitirdi.

Burak yılmaz feshedecek, beşiktaş alacak deniyor. .büyük merak konusu olan burak yılmaz beşiktaş 'a transfer olmak üzere olduğu iddia edildi. Burak yılmaz siyah beyazlı ekiple anlaşma sağladı. Beşiktaş'ta şu ana dek 766 dakika süre alan güven, 153,2 dakikada bir gol buldu. Burak yılmaz'ın beşiktaş ile 2 yıllık daha sözleşmesi var.

Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta
Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta from img1.aksam.com.tr
Rakibine ver bakalım futbolcuyu.burak adamdır. Burak, beşiktaş formasıyla son golünü 2007 yılında trabzonspor deplasmanında atmıştı. Spor toto süper lig'in 29. Trtspor'a konuşan burak yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde: Transfer döneminin sona ermesine günler kala beşiktaş cephesinde hareketli günler yaşanıyor. Burak yılmaz ile anlaşma sağlandı mı? Beşiktaş, burak yılmaz transferini bitirdi. Burak yılmaz, beşiktaş kariyerinin bu bölümünde 15 maçta 11 gol kaydetti.

Spor toto süper lig'in 29.

Burak yılmaz'a muhtaç mı beşiktaş? Trabzonspor ile bağları koparan golcü oyuncu burak yılmaz, resmen beşiktaş'ta! Burak yılmaz feshedecek, beşiktaş alacak deniyor. Beşiktaş'ta dün transfer konusunda hareketli saatler yaşandı. Biz beşiktaş ve şenol güneş bir olup başardıkça, bu haksızlığa da karşı çıkmış oluyoruz. Beşiktaş'taki 10 maçta toplam 823 dakika görev alan burak yılmaz, 102,8 dakikada bir gole katkı yaptı. Beşiktaş yönetimi bu teklifi kabul ederse burak 6 milyon tl karşılığında bonservisini alacak. Tecrübeli futbolcunun beşiktaş ile 2 yıllık daha sözleşmesi var. Bu istek üzerine flaş bir gelişme yaşandı beşiktaş, 32 yaşındaki oyuncuyla el sıkıştı. Burak yılmaz'ın beşiktaş ile 2 yıllık daha sözleşmesi var. Burak yılmaz ile anlaşma sağlandı mı? Burak yılmaz siyah beyazlı ekiple anlaşma sağladı. Milli futbolcu alacaklarının yarısı karşılığında bonservisini talep etti.

Dakikada burak yılmaz, frikikten harika bir gole imza attı ve beşiktaş yeniden öne geçti. Ve burak yılmaz ile beşiktaş'ın yolları ayrılıyor. 24 nisan cumartesi 20:30 beşiktaş 3 : Trabzonspor burak yilmaz'in bedeli̇ni̇ açikladi trabzonspor, burak yılmaz transferinde beşiktaş'ın fesih bedeli olarak 8 milyon 429 bin 708 tl ödeyeceğini açıkladı. Beşiktaş, burak yılmaz transferini bitirdi.

Burak Yılmaz Beşiktaş'taki en golcü dönemini yaşıyor
Burak Yılmaz Beşiktaş'taki en golcü dönemini yaşıyor from www.trthaber.com
Burak yılmaz ile anlaşma sağlandı mı? Hangi takıma giderlerse, beşiktaş'a göre şampiyonluk şansını yüzde 30 arttırırlar. Trabzonspor'da patlak veren kriz ardından kaleci onur kıvrak ile kadrodışı bırakılmasının ardından beşiktaş'a transfer olan burak yılmaz siyah beyazlı takımdaki ilk antrenmanına çıktı. Trabzonspor'un yıldız forveti burak yılmaz, geçen günlerde takımdan ayrılmak istediğini belirtmişti. Beşiktaş, trabzonspor'a burak yılmaz için 8 milyon 429 bin 708 tl ödeyecek. Burak yılmaz feshedecek, beşiktaş alacak deniyor. Beşiktaş'taki 10 maçta toplam 823 dakika görev alan burak yılmaz, 102,8 dakikada bir gole katkı yaptı. Beşiktaş'ta şu ana dek 766 dakika süre alan güven, 153,2 dakikada bir gol buldu.

Trabzonspor'da patlak veren kriz ardından kaleci onur kıvrak ile kadrodışı bırakılmasının ardından beşiktaş'a transfer olan burak yılmaz siyah beyazlı takımdaki ilk antrenmanına çıktı.

Lille'in sportif direktörü var, campos. Kamuoyunun bilgisine duyurulur. burak yılmaz'dan ilk açıklama geldi. Trabzonspor'un yıldız forveti burak yılmaz, geçen günlerde takımdan ayrılmak istediğini belirtmişti. Hangi takıma giderlerse, beşiktaş'a göre şampiyonluk şansını yüzde 30 arttırırlar. Beşiktaş'ta şu ana dek 766 dakika süre alan güven, 153,2 dakikada bir gol buldu. Beşiktaş, trabzonspor'a burak yılmaz için 8 milyon 429 bin 708 tl ödeyecek. Trtspor'a konuşan burak yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde: Lille'in ilgilendiği bilinen burak yılmaz'ın, beşiktaş'tan alacaklarının yarısı karşılığında kulüpten bonservisini talep ettiği öğrenildi. Burak yılmaz siyah beyazlı ekiple anlaşma sağladı. Siyah beyazlılar burak yılmaz'ı kadrosuna kattı. Ayrıca beşiktaş'ın, burak yılmaz'a belli bir miktar imza parası da vereceği gelen bilgiler arasında. Beşiktaş, burak'ın bonservisi için trabzonspor'a 1 milyon euro bonservis bedeli . Beşiktaş, burak yılmaz transferini bitirdi.

Trabzonspor'un yıldız forveti burak yılmaz, geçen günlerde takımdan ayrılmak istediğini belirtmişti burak yılmaz. Burak beşiktaş'a giderse beşiktaş şampiyonluk olur.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code